6 premier, 12 darab, 1 társulat
2018. augusztus 29. írta: Tesla Teátrum

6 premier, 12 darab, 1 társulat

Visszaszámlásás indul! Szeptember 29-én egy premierrel indítjuk a Tesla Teátrum második évadát. Litvai Nelli–Eörsi István – Darvas Ferenc: Szélkötő Kalamona című mesemusicalével nyitjuk a 2018-2019-es évadot, mely magyar népmese alapján született.

Mi is az a Kalamona? Hát azt senki sem tudja. Egy biztos: a szelet, azt megkötötte, mert a Király világszép leánya nem akar hozzámenni feleségül. Az eredeti népmese zenés színpadi feldolgozásából nemcsak azt tudhatjuk meg, ki lesz a királykisasszony férje, hanem azt is, milyen hosszú az út a disznópásztorságtól a királyi trónig.

A társulaton érződik az évad eleji játék- és szerepéhség. Minden porcikájukban és megnyilvánulásukban.

img_20180827_142459.jpeg

Ebben a félévben még 2 premierünk lesz: Arthur Miller darabja, Salemi boszorkányok és Kocsis István drámája, az Újrakezdő avagy Árva Bethlen Kata. Mindkét darab fajsúlyos, meghatározó történet. Kihívás minden színháznak, minden társulatnak. Vas-Zoltán Iván értelmezésében, rendezésében láthatja majd a mélyen tisztelt publikum.

2019  tavaszán további 3 bemutatónk lesz: Ingmar és Woody (Ingmar Bergman és Woody Allen találkozásáról szóló darab), Rohonc, avagy az öldöklő angyal, valamint Feydeau őrületes vígjátéka, a Zsákbamacska.

img_5885.jpg

Az első évad nagy sikerei továbbra is repertoáron maradnak. A napokban elhunyt Neil Simon darabját, az Ágytól, asztalig címűt, az ’56-os eseményeket megjelenítő Appassionátát, két Csehov egyfelvonásos a Leánykérés - Medve (Csehov…Csehov…!) előadásunkat , Örkény nagyágyúját, a Pisti a vérzivatarbant, Marilyn Monroe halálát firtató pszicho-thrillert, a Valamit valamiért címűt, valamint a 4 manchesteri focirajongó lány történetét bemutató Vörös ördögök című keser-édes előadásunkat láthatják majd továbbra is a második évadban.

Idén már bérletekkel is jelentkezünk! Négy különféle bérletet ajánlunk kedves nézőink figyelmébe:

  • Randi, vagy diák bérlet - 2, vagy 1 fő részére ( szabadon választott időpontokkal)

   Vörös Ördögök, Salemi boszorkányok, Valamit valamiért, Csehov...Csehov...!

  • Premier bérlet ( kötött időpontokkal, két helyszínen)

   Salemi boszorkányok, A zsákbamcska, Ingmar és Woody, Rohonc, avagy az öldöklő angyal

  •  A'la carte bérlet ( szabadon választott időpontok, két helyszínen)

     Az összes előadásunkból szabadon lehet választani

  • Nyugdíjas bérlet ( szabadon választott időpontok, egy helyszín)

   Pisti a vérzivatarban, Appassionata, Valamit valamiért, Csehov... Csehov...!

Idén először veszünk részt az immár 10. alkalommal begrendezésre kerülő POZSONYI PIKNIKEN. Szeptember elsején mindenkit várunk szeretettel Újlipótvárosban, ahol bemutatkozunk, egy kis ízelítőt ad társulatunk, beszélgetünk az arrajáró érdeklődőkkel, és meglepetéssel is készülünk! Ezen az eseményen kezdjük el árulni bérleteinket, valamint azzal kedveskedünk leendő nézőinknek, hogy a Pozsonyi Pikniken 10% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket előadásainkra!Megtalálnak minket a rakparti Vásársoron, a 15-ös standon, közel a Margit hídhoz, ahol mindenkit nagy szeretettel várunk!

Végezetül: ha számokban kellene kifejezni, hogy mire lehet számítani a Tesla Teátrumtól az új évadban, akkor csak ennyit írnék: 6 új premier, 12 darab repertoáron, 1 tehetséges színtársulat, sok-sok néző, akiket szeretettel várunk.

ta_rsulat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://teslateatrum.blog.hu/api/trackback/id/tr8014209241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása